Trollfjordcruise

Opplev en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder - Trollfjorden

Varighet - ca 3 timer
Lett
Alder - +
kr 895

Turbeskrivelse

For grupper på 40 pers+

Nyt Trollfjorden på komfortabelt cruise med MS Øykongen. MS Øykongen tar deg med på Lofotcruise fra Svolvær gjennom Raftsundet. Denne turen byr på noe av det flotteste Lofot-naturen har å tilby. Raftsundet er spennende med en kombinasjon av natur og historie. Vi kjører forbi levende lokalsamfunn og fraflyttede historiske steder.Vertskapet ombord forteller hva dere ser og hvordan samfunnene i Lofoten har utviklet seg gjennom historien. Raftsundet har også veldig høy tetthet av ørn og er vi heldige ser vi flere på turen. Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves. Det er en grunn til at folk kommer fra hele verden for å oppleve denne fjorden.

Prisen er basert på minimum 40 pax.

Båten har et stort åpent dekk som gir utsikt i alle retninger. Det er også sitteplasser innendørs slik at man komfortabelt kan nyte utsikten.

Totalt tar Trollfjordcruiset ca 3 timer. Gruppeturer arrangerer vi nærmest hele året så lenge været tillater det. Ta kontakt med oss for et tilbud, vi tilpasser rute og tidspunkt etter ønske.

Deck of SY Stella Oceana

Denne turen kan også bookes som privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Kombiner med stopp f.eks i Skrova
  • Lag turen til din egen
Les mer

Kanskje du også er interessert i...