Trollfjordcruise

Opplev en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder - Trollfjorden

Varighet - ca 3 timer
Lett
Alder - +
kr 1045

Turbeskrivelse

For grupper på 40 pers+

Nyt Trollfjorden på komfortabelt cruise med MS Øykongen. MS Øykongen tar deg med på Lofotcruise fra Svolvær gjennom Raftsundet. Denne turen byr på noe av det flotteste Lofot-naturen har å tilby. Raftsundet er spennende med en kombinasjon av natur og historie. Vi kjører forbi levende lokalsamfunn og fraflyttede historiske steder.Vertskapet ombord forteller hva dere ser og hvordan samfunnene i Lofoten har utviklet seg gjennom historien. Raftsundet har også veldig høy tetthet av ørn og er vi heldige ser vi flere på turen. Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves. Det er en grunn til at folk kommer fra hele verden for å oppleve denne fjorden.

Prisen er basert på minimum 40 pax.

Båten har et stort åpent dekk som gir utsikt i alle retninger. Det er også sitteplasser innendørs slik at man komfortabelt kan nyte utsikten.

Totalt tar Trollfjordcruiset ca 3 timer. Gruppeturer arrangerer vi nærmest hele året så lenge været tillater det. Ta kontakt med oss for et tilbud, vi tilpasser rute og tidspunkt etter ønske.

RIB boat on a private tour in Lofoten

Du kan også oppleve Trollfjorden på en privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Kombiner med stopp f.eks i Skrova
  • Lag turen til din egen
Les mer

Kanskje du også er interessert i...