Privat RIB Safari

Opplev Trollfjorden og andre perler i Lofoten med egen RIB

Varighet - ca 1,5 timer
Lett
Alder - 8+
kr 945

Turbeskrivelse

Lofotens skjærgård er spektakulær, og med vår rib kommer du tett på. For alle våre turer med grupper utarbeides turens innhold i samarbeid med deg som gjest.

I den åpne båten kommer du tett på elementene og riben kommer til de fleste steder. XXLofoten har to rib-båter som hver er sertifisert for 12 personer. Ved større grupper kjører vi gjerne rib-turer i kombinasjon med andre aktiviteter, eller i flere puljer. 

Mulighetene er mange, og vi kjenner de gode historiene, perlene langs kysten og hvor vi får de magiske havørnene på nært hold. Ta gjerne kontakt for noen gode idéer til deres gruppetur. Nyt turen!

Du får varmedress, og utstyr du trenger før vi drar. Ta på deg varme klær, gjerne i flere lag og jakke som går til midja. Egne votter og lue er å foretrekke, men vi har også til utlån. Egnet skotøy har tykk såle og tåler vann er det beste. Vi har briller med visir som også beskytter deg godt med tanke på smittevern. Vi desinfiserer selvsagt overflater i vårt aktivitetssenter og utstyr mellom turene for din trygghet.

Pristilbudet er basert på full båt med 12 personer

Purple and green northern lights in Lofoten

Privat nordlystur

  • En opplevelse for livet
  • Nordlysforedrag
  • Få hjelp til å ta det perfekte bildet
Les mer

Kanskje du også er interessert i...