Guide from XXLofoten with a group of people on sightseeing in Henningsvær

Partnere

Bli vår salgsagent

XXLofoten har mange agenter både i Norge og utenlands. Om dere ønsker å samarbeide med oss gleder vi oss til å høre fra deg!

XXLofoten tilbyr både skreddersydde turer for grupper av ulike størrelse og påmeldingsturer hele året. Påmeldingsturer er turer som er åpen for bestilling via online booking helt inntil avgang.

Vi har utviklet vårt eget agentsystem som er en direkte speiling av vår tilgjengelige kapasitet på våre påmeldingsturer i sanntid. Det vil si at din reservasjon umiddelbart blir bekreftet ved bestilling. Det utstedes voucher umiddelbart som kan videresendes sluttkunde. Om turene ønskes privat, ta direkte kontakt med vårt team.

Hvorfor XXLofoten?

 1. Ingen minimumsantall!
  Vi arrangerer turer daglig hele året og er stolte av at vi garanterer turene uansett antall – det vil si at du trygt kan bestille tur omså for 1 person, turen går uansett.
 2. Mye å velge i!
  XXLofoten tilbyr aktiviteter hele året, og er den største aktivitetstilbyderen i Lofoten. Det betyr at vi har en bred portefølje med de beste opplevelsene Lofoten har å by på. Vi er også fleksible slik at vi kan sette opp flere turer om du ikke finner datoen du er på jakt etter i kalenderen.
 3. Vår leveringsgaranti
  Vi er ikke herre over vær og vind, og til tider kan været stoppe oss for å gjennomføre som planlagt. Dette er vi vant til å håndtere etter mange år som aktivitetstilbyder i Lofoten. Vi kontakter alltid agenten så tidlig som mulig for å varsle om endringer været vil medføre og gir tilbud om alternativer. Noen ganger vil det si at turen flyttes til et annet tidspunkt eller settes opp neste dag, eller kunden tilbys annen tur med oss samme dag. Du som agent skal alltid være trygg på at vi gir kunden et godt alternativ.
 4. Bestillingsvilkår
  Turene kan endres/kanselleres av agent uten kostnad inntil 48 timer før avgang.
 5. Servicekontor
  Vårt servicekontor på kaikanten i Svolvær er åpent slik at gjestene har et sted å henvende seg for tips og råd under oppholdet.

Er du vår neste partner? Ta kontakt med oss!

Send oss din kontaktinformasjon og vi tar snart kontakt med deg