Seil med SY Stella Oceana

SY Stella Oceana er din perfekte hide away

Varighet - ca 24 timer
Lett
Alder - 0+
kr 20000

Turbeskrivelse

Basen er i Svolvær hvor det også arrangeres dagsturer. 

Midnattstur for storfamilien? 3 dagers tokt fra Lofoten til Tromsø? Denne båten er basen din. Mannskapet har lang erfaring med å håndtere grupper på tur, og det tilbys all inclusive med både bespisning og aktiviteter som snorkling, jacuzzi på dekk og fiske. 

Om båten:

Stella Oceana ble bygget i 1964 i Sverige som en bunkerbåt. Hensikten var å transportere olje til større skip gjennom isen i den nordlige Bottenbukta. Hun ble ombygd i 1991 til en tilpasset seilbåt med et ubegrenset budsjett og ingen tidsbegrensninger. Kvaliteten, detaljene og utformingen av ombyggingen var eksepsjonell og har vært usedvanlig godt vedlikeholdt de siste tre tiårene.

Hun ble flagget i Danmark fra 1994-2019, og ble sist flagget i Norge. Dette slanke og tunge skipet er på 118 tonn, 23,9 meter langt og 5 meter bredt, ekstremt solid, stabilt og seiler jevnt med stor drivstoffeffektivitet. Stella Oceana er et sertifisert passasjerskip og har en isklassifisering på 1c. Det er 3 gjestehytter med totalt 8 senger. 2 hytter med 2 enkeltsenger og 1 hytte med 4 enkeltsenger. Nåværende cruiseområder spenner mellom Hammerfest, Lyngen, Tromsø, Lofoten og Bergen.

Sammen med World Sea Explorers tilbyr vi flere skreddersydde turer tilpasset dine ønsker.

Two people paddling in crystal clear waters in Lofoten

Hva med en privat kajakktur i paradis?

  • Tett på naturen
  • Stødige, doble kajakker og alt av nødvendig utstyr inkludert
  • Egner seg for nybegynnere
Les mer

Kanskje du også er interessert i...