Kveldssafari med RIB

Forfriskende natursafari i magisk natur

Varighet - ca 1 timer
Lett
Alder - 8+
kr 1095

Turbeskrivelse

Opplev det unike ved Lofoten på en innholdsrik RIB tur om kvelden. Vi tar deg med på en fartsfylt reise fra Svolvær, gjennom den naturskjønne skjærgården og utover Vestfjorden. Underveis på turen er du omgitt av stupbratte fjell og passerer rorbuer og idylliske strender. Det er også store muligheter for å oppleve den majestetiske havørnen på tett hold. Området vi kjører gjennom har en av Norges største populasjoner av havørn.

Våre sjøsterke og kraftige RIB-båter er designet for komfort og sikkerhet, og lar deg nyte utsikten i alle retninger mens vi tar deg med til lokale perler. Denne kveldsturen er en ideell måte å oppleve det som gjør Lofoten til en unik destinasjon. På våre Lofoten RIB turer er fokuset på naturopplevelser, ikke bølgesurfing. Lyset, dyrelivet og fargespillet i naturen endres gjennom sesongen.

Denne båtturen er en effektiv og spennende måte å oppleve Lofotens friske natur, alt sammenfattet i én times lang eventyrlig reise. Bli med oss for en opplevelse hvor du kan føle elementene på kroppen.

I en åpen båt som dette kommer du tett på elementene. Våre sjåfører har høyt fokus på sikkerhet og sørger for en behagelig tur. I sin helhet tar turen 1 time. Er du gravid eller har ryggproblemer anbefales du andre Lofot-opplevelser.

Bekledning
Kle deg i varme klær i flere lag med isolerende lag om vinteren. Ta med egne votter, hansker, sko etter forholdene og buff/skjerf uansett vær da du skal ut i åpen båt. Vi anbefaler tette sko med tykke såler. Støvler kan også leies for 50 kroner.

RIB boat from XXLofoten along the coast of Lofoten

Privat RIB safari

  • Vi kan skreddersy reiseruten til dine ønsker
  • Perfekt for grupper og bedrifter
  • Båt og guide til din fulle disposisjon
  • Kan kombineres med andre opplevelser
Les mer om booking av privat tur

Kanskje du også er interessert i...