Kveldstur på truger

Stjernekikking og kaffe rundt bålet – på truger i Lofoten

Varighet - ca 2,5 timer
Lett
Alder - 8+
kr 1395

Turbeskrivelse

Opplev Lofoten på sitt mest magiske med en kveldstur på truger, uansett vær! Når mørket senker seg, forvandles Lofoten til en stille og mystisk verden som bare venter på å bli utforsket. Kveldsturen på truger starter med på en kort kjøretur fra Svolvær, før vi fester trugene og tenner hodelyktene. Turen er lett og tilgjengelig for alle, med en total lengde på 2-3 kilometer, og vi gjør flere stopp underveis for å ta inn de dramatiske omgivelsene.

Lofoten er kjent for sitt skiftende vær, og det er nettopp det som gjør denne opplevelsen unik. Vi avlyser ikke på grunn av litt regn – snarere er været en del av magien. Du vil virkelig kjenne elementene på kroppen mens du vandrer gjennom snødekte landskap, beskyttet av en tradisjonell gapahuk hvor vi tar en pause med bålkaffe. Her deler guiden fascinerende historier om området.

Hvis vi er heldige, vil himmelen åpne seg for spektakulær stjernekikking, og kanskje får vi også et glimt av nordlyset som danser over himmelen. Dette er Lofoten på sitt råeste – uforutsigbart, vilt, og uforglemmelig.

Vi tar med truger eller brodder, avhengig av snøforholdene, samt hodelykter og staver.
Kaffe/te.

Du bør ha på deg vindtett og vanntett tøy. Isolerte vinterstøvler er dine beste venner når du går på truger.

A group of people on nature safari with snowshoes in Svolvær

Book din egen private guide

Opplev Lofotens magiske vinterlandskap på en privat trugetur skreddersydd for dine ønsker. Utforsk nærområdet med en erfaren guide som deler kunnskap om natur og dyreliv.

Les mer om privat trugetur

Kanskje du også er interessert i...