Privat natursafari på truger

Utforsk Lofotens natur på truger

Varighet - ca 3 timer
Lett
Alder - 10+
kr 1195

Turbeskrivelse

På våre trugeturer bruker vi nærområdet, og legger opp til en tur som passer for de fleste. Underveis på turen får du lære mer om natur og dyreliv i Lofoten, og om forholdene tillater det, blir det tid til en liten rast med varm drikke. Truger holder deg oppe på snøen, er lett å beherske og gir deg muligheten til å vandre fritt i terrenget.

Vi har laget denne turen for deg som ønsker å komme nær naturen på egne bein sammen med en erfaren turguide som forteller om naturen og folkene som bor her nord underveis. Du trenger ikke erfaring med truger fra før, og vi kombinerer gjerne turen med et måltid.

Været på vinteren i Lofoten skifter raskt, fra sol og fint vintervær til regn dagen etter. Vår tur tilpasses derfor etter føreforhold. Noen ganger vil trugene byttes ut med brodder, og ruten gjøres om. Det betyr lite for deg – turopplevelsen garanterer vi blir god uansett. Truger og staver tilpasses dere før vi setter kursen ut i marka. Turen tar ca 3 timer, avhengig av hvor vi velger å gå. Pristilbudet er basert på minimum 6 personer.

MS Symra on a fishing trip off the coast of Svolvær

Hva med en privat fisketur i Lofoten?

  • Avgang fra Svolvær
  • Gøy for hele familien
  • Inkludert fiskeutstyr
Les mer

Kanskje du også er interessert i...