Privat fisketur med MS Symra

Nyt dagen ombord vår autentiske fiskeskøyte

Varighet - ca 3t timer
Lett
Alder - 4+
kr 18480

Turbeskrivelse

Når du besøker Lofoten er det nesten obligatorisk å komme seg ut på havet og prøve seg som fisker. Vi har lang erfaring med å tilrettelegge for fisketurer med fiskeskøyte vår MS Symra.

MS Symra er det du forbinder med en tradisjonell fiskebåt, og damen rundet 100 år i 2017. Den er vernet av riksantikvaren, og er sertifisert for 38 passasjerer.

Du møter opp i Svolvær havn på vårt aktivitetssenter på kaia, og blir ønsket velkommen av vårt vertskap og mannskap. Vårt mannskap er yrkesfiskere og kjenner havet som sin egen baklomme. Det gis god informasjon om hva vi kan forvente av dagen, sikkerheten om bord og opplæring i bruk av fiskeredskaper og annet utstyr. Vi setter kursen ut fra Svolvær, forbi fiskerkona, og går til de fiskefeltene vi av erfaring vet kan gi god fangst etter årstid og sesong.

Det er 10 fiskeplasser om bord, og våre gjester må derfor beregne å dele fiskeplassen sin med andre fiskere på denne turen. Men ingen fare – du vil nok være godt fornøyd før vi setter kursen tilbake til havn. Og fangsten? Den lærer vi deg å filetere om bord, og selvsagt får du også ta den med deg hjem om du ønsker. Vi tilbyr også vakuumering for grupper mot tillegg i prisen.

Prisen per time er 6160 kr for privat tur - minimum 3 timer. Ved ønske kan turen starte fra andre destinasjoner som Kabelvåg eller Henningsvær, men re-posisjoneringsgebyr vil tilkomme. Ta gjerne kontakt for et tilbud.

Inkludert:

  • Egnet fiskeredskap
  • Flytedress og/eller oljehyr
  • Fottøy, hansker og lue ved behov
  • Varm drikke

Vi anbefaler at fisketuren er minimum 3 timer. Vi gjør vårt ytterste for at alle våre gjester skal få bli med på tur med oss. Skulle det være værforhold som gjør fisketuren vanskelig å gjennomføre tilbyr vi alltid et annet godt alternativ, eller du får tilbud om en annen dato for din tur. Vårt mål er alltid at du skal få oppleve det du har kommet for.

Man holding up a large cod on fishing trip in Lofoten

Opplev “verdens største matfat”

  • En autentisk og smakfull opplevelse av Lofoten
  • La smaksløkene bli overrasket
  • En opplevelse for ganen
Les mer

Kanskje du også er interessert i...