Natursafari kajakk Henningsvær

Nyt naturen og bølgelyd fra kajakken

Varighet - ca 3 timer
Middels
Alder - 10+
kr 1095

Turbeskrivelse

Bli med på en natursafari fra kajakk med erfaren padleguide i Henningsvær. Stikkordene er krystallklart vann, livet i havet og en uforglemmelig opplevelse med bruk av egen håndkraft. Vi bruker stødige doble kajakker på våre turer. Kombinasjonen av stillhet, rå natur på alle kanter og full bevegelsesfrihet, gjør havkajakk til et av våre mest populære tilbud. Nærmere naturen kommer du ikke! Denne turen går fra Henningsvær og er tilpasset de som har liten eller ingen erfaring med kajakkpadling fra før, men som er aktive. Dere får god innføring før vi setter oss i kajakkene, og alt nødvendig utstyr er selvsagt inkludert. Lengden på turen er 2 timer.

Vårt fokus er å gi deg den beste opplevelsen, derfor tilpasser vi turen etter vær og forhold. Ved vanskelige forhold endrer vi avgangssted eller tidspunkt i dialog med våre gjester. Turen starter ved Skata Hotell ved overkjøring siste bru til Henningsvær.

 

Adresse for oppmøte er Sauøya 2, Henningsvær. Kle deg i komfortable klær, gjerne sportsklær med en vind/regnjakke. Du kan bli våt, så et skifte er lurt å ta med.

Evening kayaking in Lofoten

Denne turen kan også bookes som privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Kombiner med andre aktiviteter
  • Lag din egen tur
Book som privat tur

Kanskje du også er interessert i...