Taste of Lofoten

Historien om Lofoten gjennom smaker, fortellinger og visuelle inntrykk

Varighet - ca 1,5 timer
Lett
Alder - 10+
kr 995

Turbeskrivelse

Taste of Lofoten - En autentisk og smakfull opplevelse av Lofoten. Historiene om øyriket er mange. Fra dypeste hav til høyeste fjell. Fra kalde vintre til deilige somre. Fra spektakulært nordlys til magisk midnattssol. Her får våre gjester de ekte, usminkede og autentiske historiene fra Lofoten. Øygruppen ligger midt i det som ofte kalles «verdens største matfat», og de unike råvarene menneskene i Lofoten har livnært seg på og levd av i århundre er mange.  

Når historien «krydres» med lokale smaker forsterkes inntrykkene ytterligere, og våre gjester sitter igjen med et sterkere inntrykk av livet i Lofoten. 

Blant smakene finner man tørrfisk og laks fra Vestfjorden. Rogn/kaviar fra den eksklusive Lofotskreien og lokalprodusert ost fra Vestvågøy. Smaken av ekte tran og søte multebær de høye fjellene i Lofoten hører også med.

Ganereisen starter på kaikanten ved anløp Svolvær hvor dere møter lokalt vertskap. «Taste Of Lofoten» gjennomføres delvis utendørs, men hovedsakelig innendørs i et spesialbygget showroom på kaikanten i Svolvær. Smakene er mange, men regnes ikke som et fullverdig måltid. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke til smakene.

Taste of Lofoten gjennomføres med en kort felles spasertur langs kaia i Svolvær med stopp i et privat lokale på nye Thon Hotel Svolvær. Smakene er mange, men regnes ikke som et fullverdig måltid. Det vil være mulighet for å kjøpe ønsket drikke.

Guided walk among fish racks in Henningsvær

Denne turen kan også bookes som privat tur

  • Tilpasset starttidspunkt
  • Lag turen til din egen
Les mer

Kanskje du også er interessert i...