Natursafari på truger

Opplev Lofotens natur og vinterlys på truger med lokal guide

Varighet - ca 3 timer
Lett
Alder - 10+
kr 1250

Turbeskrivelse

På trugetur med XXLofoten får du oppleve Lofotens natur og vinterlys med lokal guide. Varm drikke og historier fra området hører med på turen. Naturen er aldri langt unna i Lofoten. På våre trugeturer bruker vi nærområdet, og legger opp til en tur som passer for de fleste. Underveis på turen får du lære mer om natur og dyreliv i Lofoten, og om forholdene tillater det, blir det tid til en liten rast med varm drikke.

Været på vinteren i Lofoten skifter raskt, fra sol og fint vintervær til regn dagen etter. Vår tur tilpasses derfor etter føreforhold. Noen ganger vil trugene byttes ut med brodder, og ruten gjøres om. Det betyr lite for deg – turopplevelsen garanterer vi blir god uansett. Truger og staver tilpasses dere før vi setter kursen ut i marka. Turen tar ca 3 timer, avhengig av hvor vi velger å gå.

Vi har laget denne turen for deg som ønsker å komme nær naturen på egne bein sammen med en erfaren turguide som forteller om naturen og folkene som bor her nord underveis. Du trenger ikke erfaring med truger fra før.

Andre tidspunkt på forespørsel. Gruppeturer arrangeres etter ønske.

Bekledning:
Kle deg i flere lag, og husk varme sko med tykk såle.

Two smiling people on nature safari in Lofoten with snowshoes

Denne turen kan også bookes som privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Kombiner med villmarksmåltid
  • Lag turen til din egen
Bestill som privat tur

Kanskje du også er interessert i...