Kveldspadling fra Svolvær

Padle kajakk i det magiske kveldslyset. Nyt kvelden og stillheten fra kajakken.

Varighet - ca 2 timer
Lett
Alder - 10+
kr 1195

Turbeskrivelse

Ta en pause og tillat deg å bare være. På kveldspadling er det øyeblikkene som står i fokus. Havet er som regel roligere, og så er det dette magiske lyset. Det blir jo ikke mørkt på natten i Lofoten!

Få nærhet til naturen ved bruk av egne krefter, ingen erfaring kreves. Gjennom Svolvær havn forteller vi om det vi ser rundt oss, før og nå, og hva som har formet det moderne liv. Vi padler ut av Svolvær og gjør flere fotostopp hvor havet er så klart at du ser helt til bunnen og et yrende liv. Om været tillater det padler vi rundt til Fiskerkona og ser Hurtigruta komme inn til Svolvær.

Vi bruker stødige doble kajakker på våre turer. Ta gjerne med deg kamera på turen - her vil du møte mange fotomotiv. Kveldslyset gjør opplevelsen ekstra spesiell og fotolyset helt ypperlig.

Vår guide møter dere ved vår base i Svolvær havn og gir dere nødvendig instruksjon og tilpasset utstyr for turen. Denne turen gjennomføres på to timer, og er tilpasset deg som ønsker å prøve kajakk eller som har liten erfaring, men som også vil lære om Lofotens historie og kultur fra havkanten.

Området vi padler i fra havna i Svolvær er rolig, og egner seg godt for nybegynnere. Det kreves ingen forkunnskaper.

Bekledning:
Det er mest komfortabelt å padle i fritidsklær. En vindjakke kommer også godt med på turen.

Four girls with double kayaks padling in the midnight sun in Lofoten

Denne turen kan også bookes som privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Kombiner med andre aktiviteter
  • Lag turen til din egen
Les mer

Kanskje du også er interessert i...