Kajakktur fra Svolvær

2 timers kajakktur fra Svolvær havn

Varighet - ca 2 timer
Lett
Alder - 10+
kr 1095

Turbeskrivelse

Har du noen gang forestilt deg å gli fredelig over krystallklart vann, omgitt av det fantastiske landskapet i Lofoten? Hvis kajakkpadling har vært i tankene dine, men du har nølt fordi du er nybegynner, er denne kajakkturen i Svolvær den ideelle introduksjonen. Svolvær, i hjertet av Lofoten, tilbyr rolige farvann og fantastiske omgivelser, noe som gjør det til et perfekt sted for førstegangspadlere.

Våre kajakkturer er laget med nybegynnere i tankene, og sikrer en komfortabel og trygg opplevelse for alle. Kajakkene vi bruker på våre turer er stabile tandemmodeller, perfekte for de som er nye i kajakkpadling. Disse kajakkene gir en balansert og sikker følelse på vannet, noe som gjør det lettere for deg å lære og nyte opplevelsen uten bekymringer.

Før vi starter på vår reise, vil våre vennlige og erfarne guider møte deg ved vår base i Svolvær havn. Her vil du bli utstyrt med alt nødvendig utstyr, inkludert redningsvester, årer og vanntette poser for dine personlige eiendeler. Våre guider vil også gi deg en grundig innføring, som dekker alt fra grunnleggende padleteknikker til sikkerhetsprosedyrer. Dette sikrer at selv om det er din første gang i en kajakk, vil du føle deg forberedt og trygg når du setter ut på vannet.

Eventyret begynner rett fra havnen, hvor du vil padle ut i de rolige farvannene som omgir Svolvær. Vi forlater ikke havnen før alle er trygge på kajakken. Når du navigerer på det stille havet, vil du finne deg selv sittende rett over vannflaten, drevet av din egen styrke. Dette unike perspektivet kobler deg direkte til naturen og tilbyr en utsikt som skal mye til for å toppes! Fra kajakken ser du utover de vakre kystlinjene og de spisse fjelltoppene som kjennetegner Lofoten.

Vår 2 timers kajakktur er tilpasset dem som ikke har padlet kajakk før eller har begrenset erfaring. Tempoet er avslappet, noe som gir deg god tid til å ta inn de fantastiske omgivelsene og ta bilder. Mens du padler, vil våre kunnskapsrike guider dele fascinerende innsikt om lokal historie og kultur. Du vil lære om de gamle tradisjonene til fiskerne i Lofoten og det rike marine livet som trives i disse arktiske farvannene.

Ruten vi tar er nøye valgt for å fremheve det beste av Lofoten. Avhengig av vær- og vindforhold, kan du padle forbi gamle rorbuer som ligger ved vannkanten, se sjøfugler som lundefugler og ørner i deres naturlige habitat, og kanskje til og med sel eller oter.

Når turen avsluttes, vil du padle tilbake til Svolvær havn, beriket med nye ferdigheter og uforglemmelige minner om din tid med å utforske Lofoten fra vannet.

Kajakkpadling i Svolvær er mer enn bare en padleopplevelse; det er en mulighet til å utforske et av de mest fantastiske landskapene i verden fra et helt nytt perspektiv. Det er en sjanse til å utfordre deg selv, lære nye ferdigheter og skape varige minner i hjertet av Lofoten. Enten du reiser alene, med kjæresten eller familien, er kajakkpadling i Svolvær en tilgjengelig og spennende måte å oppdage Lofoten på. Så, hvorfor vente? Ta en åre og la eventyret begynne!

Ta gjerne kontakt om tidspunktet ikke passer, vi setter ofte opp flere turer etter ønske. Private turer arrangeres også etter ønske. Man må være svømmedyktig for å delta. Barn fra 10 år er velkomne til å delta på turen sammen med en voksen.

A yellow kayak padling past red fishing huts in Lofoten

Denne turen kan også bestilles som privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Strandhugg underveis
  • Lag turen til din egen
Book som privat tur

Kanskje du også er interessert i...