Sommerfisketur i Lofoten

Opplev Lofothavet om bord vår autentiske fiskeskøyte MS Symra

Varighet - ca 4 timer
Lett
Alder - 4+
kr 1095

Turbeskrivelse

Vi ønsker deg velkommen til en 4-timers tradisjonell fisketur på Lofothavet der du både vil høre historier om Lofoten og prøve deg på selve fisket. Konseptet vårt inkluderer havfiske med juksahjul sammen med vårt erfarne mannskap.

På sommeren får vi fiskeslag som sei, hyse, makrell og kysttorsk. MS Symra er det du forbinder med en tradisjonell fiskebåt, og damen rundet faktisk 100 år i 2017. En komfortabel båt som er konstruert for nettopp fiske. Den er vernet av riksantikvaren, og er sertifisert for 38 passasjerer.

Det er 10 fiskeplasser om bord, og våre gjester må derfor påregne å dele fiskeplassen sin med andre fiskere på denne turen. Men ingen fare – du vil nok være godt fornøyd før vi setter kursen tilbake til havn. Og fangsten? Den lærer vi deg å sløye om bord, og selvsagt får du også ta den med deg om du ønsker.

Vi kan ikke garantere fangst, men vi gjør vårt ytterste for å finne gode fiskeplasser. Båtturen i seg selv er en opplevelse om du er interessert i natur, fotografi og historie utover fiske. Ingen turer er like.

 

Hvordan kle deg?

Kle deg etter forholdene, men husk at det på sommeren kan være kaldt i Lofoten. Vi har flytedresser til utlån inkludert i prisen som desinfiseres mellom bruk. Ta gjerne med votter og lue i en sekk i tilfelle behov. Vi har gode støvler til leie for 75 kr per par.

Man holding up a large cod on fishing trip in Lofoten

Denne turen kan også bookes som privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Kombiner med stopp f.eks i Skrova
  • Lag turen til din egen
Les mer

Kanskje du også er interessert i...