Seiltur med Stella Oceana

Perfekt for barnefamilier og de som kun ønsker en kort tur på havet

Varighet - ca 1,5 timer
Lett
Alder - 1+
kr 695

Turbeskrivelse

Opplev den spektakulære naturen og dyrelivet i Lofoten på dette korte cruiset ombord på vår majestetiske seilbåt. Vi tilbyr en stilig, komfortabel, romslig og avslappet atmosfære med vennlig og profesjonelt mannskap.

Nyt 1,5 time på sjøen omgitt av vakker natur, ta flotte bilder og se Lofoten-veggen av fjell ombord på SY Stella Oceana, en spesialtilpasset 25 meter seilbåt med en unik historie. Vannet er rent, luften er frisk, og hvis værforholdene tillater det, vil vi seile med vinden. Denne turen er et kort cruise ut på havet fra Svolvær, så det er perfekt for familier som er ute etter en trygg og enkel måte å komme seg ut på vannet. Par og venner som leter etter en kort cruise på en stilig yacht, vil også nyte denne turen med god plass, redusert kapasitet og drikke tilgjengelig ombord. Området vi seiler avhenger av været, og mange ganger ser vi ørner, sjøfugler, og noen ganger hvaler og delfiner.

Høydepunkter
· Kort tur med Lofotens største seilbåt
· Ta bilder av Lofotveggen
· Vær ute på havet omgitt av naturen
· Flott for familier, venner og par

Inkludert
· Kaffe, te og kjeks
· Wi-Fi ombord

Minimum antall for å gjennomføre turen er 8 gjester. Om minimumsantallet ikke nås vil turen kunne kanselleres eller endres. Du får selvsagt full refusjon om endringen ikke passer med dine planer.

SY Stella Oceana sailing along the coast of Lofoten

Denne turen kan også bookes som privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Pakketur over flere dager med overnatting ombord
  • Lag tur til din egen
Book som privat tur

Kanskje du også er interessert i...