Havørnsafari til Trollfjorden

Opplev havørna og Trollfjorden på vår natursafari med rib

Varighet - ca 2 timer
Lett
Alder - 8+
kr 1095

Turbeskrivelse

Bli med oss på en trygg og moro RIB-tur til magiske Trollfjorden hvor du får se havørna på nært hold. RIB-kjøring er en fantastisk opplevelse i seg selv, men det er i Lofoten denne aktiviteten virkelig kommer til sin rett. Turen starter fra kaikanten i Svolvær. Vi kjører opp gjennom Raftsundet og inn til Trollfjorden, et av landets mest dramatiske landskap.

Raftsundet har en stor bestand med havørn, og et høydepunkt på turen er når havørna kretser noen få meter over hodet ditt. Dette er verdens største ørn, med ett vingespenn på opptil 265 cm!

Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves. Underveis på turen blir du kjent med historien til stedene vi passerer. Her får du høre om Trollfjordslaget, og om de små fraflyttede fiskeværene rundt og viktige steder under vikingtiden. Skulle du ønske privat tur eller gruppetur, tilbyr vi også dette hele året på forespørsel.

I en åpen båt som dette kommer du tett på elementene. Våre sjåfører har høyt fokus på sikkerhet og sørger for en behagelig tur. En tur med oss er derfor godt egnet for barnefamilier med barn over 8 år. I sin helhet tar turen 2 timer, og vi har daglige avganger nærmest hele året. Om sommeren har vi avganger flere ganger daglig. Er du gravid eller har ryggproblemer anbefales du andre Lofot-opplevelser.

 

Inkludert på turen er flytedresser, flytevest og briller med visir.

 

Bekledning:

Kle deg i varme klær i flere lag med isolerende lag om vinteren. Ta med egne votter, hansker, sko etter forholdene og buff/skjerf uansett vær da du skal ut i åpen båt. Vi anbefaler tette sko med tykke såler. Sko kan også leies for 75 kroner.

 

 

RIB boat from XXLofoten along the coast of Lofoten

Denne turen kan også bookes som privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Kombiner med stopp f.eks i Skrova
  • Lag turen til din egen
Book som privat tur

Kanskje du også er interessert i...