Lofoten highlights Henningsvær

En smak av Lofoten på mange måter. Dette er en perfekt introduksjon til Lofoten.

Varighet - ca 5 timer
Lett
Alder - 4+
kr 12900

Turbeskrivelse

En smak av Lofoten på mange måter. Fiskerihistorie fortalt av lokalt vertskap som tar deg med til de lokale perlene som også byr på glimrende fotomuligheter. Med oppstart i Svolvær vil vi gjøre stopp i Kabelvåg, Lyngvær og stranda Hov på Gimsøy før vi besøker Henningsvær. Gode historier fra livet i Lofoten før og nå følger oss gjennom hele veien i vår komfortable 9-seter eller buss, avhengig av antall i gruppa.

Henningsvær er sjarmerende med små håndverksbutikker, gallerier og restauranter som du kan besøke på egenhånd etter fiskeværsvandringen gjennom "værret" med smaker av Lofoten. Under vinterens Lofotfiske er et stopp på fiskebruket et must.

Inkludert:

Fotostopp Besøk historiske HenningsværKaffestopp på strandFortellinger om Lofoten før og nåFiskeværsvandring i Henningsvær3 lokale smaker fra Lofoten servert underveisEgentid i Henningsvær

Vårt vertskap snakker norsk og engelsk. Dette er et værsikkert tilbud gjennom hele året. Ruten vil tilpasses vær og føre. Vi arrangerer gjerne private turer på forespørsel der ruten kan tilpasses deres ønske. Husk å kle deg etter været da vi er utendørs i løpet av turen.

Prisen er basert på en gruppe inntil 8 personer. Ta kontakt med oss for et tilbud om dere er flere.

Harbor of Henningsvær

Denne turen kan også bookes som privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Skreddersydd tur
  • Lag turen til din egen
Les mer

Kanskje du også er interessert i...