Kveldscruise til Lillemolla og Skrova

Ta med venner og familie på en naturskjønn seiltur i Vestfjorden! 

Varighet - ca 2.5 timer
Lett
Alder - 1+
kr 995

Turbeskrivelse

Nyt drinker ombord og nyt den naturskjønne utsikten og sommerkvelden. Denne turen tilbyr skjærgårdscruise i Lofoten, og så lenge været tillater det, vil vi heise seilene og seile rundt øya Lille-molla eller Skrova. Vær i ett med naturen mens vi seiler stille med vinden omgitt av vakker natur, med hvite sandstrender, krystallklart arktisk vann og utsikt over Lofoten-veggen fra sjøsiden.

Det er gratis kaffe, te, vann, kaker og wifi ombord. Det er to romslige ytre dekk, og en stor varm salong inne.

Båten, S / Y Stella Oceana, er 118 tonn, 32 meter lang og 5 meter bred. Det er et isklasseskip og er ekstremt stabilt, trygt, komfortabelt og romslig. Vår lokale kaptein er en tidligere norsk kystvaktskaptein og har den høyeste internasjonale sertifiseringen fra SOLAS (FNs internasjonale sjøfartsorganisasjon).

Turen starter og slutter i Svolvær.

For å kunne gjennomføre turen trenger vi minimum 8 personer. Hvis minimum ikke er nådd, vil vi kontakte deg på forhånd for å tilbakebetale, ombooke eller diskutere private charteralternativer.

Været er i stadig endring i Vestfjorden, så vi anbefaler å bruke klær som passer for vind, regn og kaldt vær.

Minimum antall for å gjennomføre turen er 8 gjester. Om minimumsantallet ikke nås vil turen kunne kanselleres eller endres. Du får selvsagt full refusjon om endringen ikke passer med dine planer.

Deck of SY Stella Oceana

Denne turen kan også bookes som privat tur

  • Tilpasset avgangstid
  • Kombiner med stopp f.eks i Skrova
  • Lag turen til din egen
Bestill som privat tur

Kanskje du også er interessert i...