Bli med til hvalfangerøya Skrova utenfor Svolvær. En drømmedag hvor du får med deg det beste av både hav, skjærgård og fjell i Lofoten.

Når man besøker Lofoten er det nesten obligatorisk å komme seg ut på havetDagen starter med en flott båttur med vår 100 år gamle skøyte MS «Symra», som tar oss ut til Skrova på i Vestfjorden. Skrova har mye historie, men er først og fremst et aktivt fiskevær og lokalsamfunn. Skrova som på folkemunne kalles Lofotens Hawaii, fordi den lille øya har minst nedbør og flest soltimer i Lofoten. Denne perlen av en øy er høyt på listen over lokale reisemål.

Ønsker man en fjelltur kan man ta seg opp på Skrovatoppen. Med sine 281 høydemeter er det en fjelltur som passer for både liten og stor, men selv om den ikke er så høy så er fjellet et av Lofotens mest spektakulære utsiktspunkt. Med hav på alle kanter gir toppen en 360-graders utsikt med Lofotveggen i horisonten i nord, Vestfjorden innover mot Narvik i øst og Steigen i sør.

En drømmedag hvor du får med deg det beste av både hav skjærgård og fjell i Lofoten.

De som ikke vil være med på fjelltur kan gjøre seg kjent med øyas galleri, strender og lokale kultur. En lunsj eller utepils på Skrovabrygga er også vel anvendt tid. Etter tre timer er Symra klar for retur til Svolvær. Om du har lyst til å bli lengre på Skrova er det både ferge og hurtigbåt som alternativ retur.

Andre tidspunkt på forespørsel. Gruppeturer arrangeres etter ønske.

Følgende påmeldingsdatoer er satt opp så langt. For eksklusive turer for din gruppe kan du sende oss en forespørsel.

Opplev Skrova

Book

27. July 2017
10:00 (5t)
Pris: NOK 790,-

Opplev Skrova

Book

14. August 2017
10:00 (5t)
Pris: NOK 790,-


Faktaboks

Hovedsesong
Sommer
Varighet
Ca. 5 timer
Inkludert
Båtsafari og turtips
Pris
490 kr per person
Startsted
Svolvær

Send gruppeforespørsel

Kart