Full Steam


Bli kjent med Lofotens historie og kultur gjennom å se, røre og ikke minst smake...

Det tidligere trandamperiet i Henningsvær er nå omgjort til en kombinasjon av museum og restaurant. Historiske gjenstander fra flere av Henningsværs gamle «institusjoner» som telegrafen, brusfabrikken, hermetikken og selvfølgelig trandamperiet står rundt i lokalet og til forskjell fra de fleste museum så kan du ta på alt.

Lokalet er så unikt at det er vanskelig å beskrive, og må bare oppleves. Når du kommer inn i lokalet får du en umiddelbar forståelse av hva dette går ut på, og det er bare å forsyne seg med hjemmelaget kaviar.

Når du kommer inn i lokalet får du en umiddelbar forståelse av hva dette går ut på, og det er bare å forsyne seg med hjemmelaget kaviar.

Du får oppleve lokale delikatesser som hjemmelaget kaviar og stekte torsketunger, mens verten Kalle forteller korte historier og anekdoter om skreien og dens påvirkning på regionen og nasjonen fra starten av Lofotfisket på 1200-tallet til i dag. Mens dere tester bredden av hva denne fisken brukes til på matfatet.



Faktaboks

Årstid
Hele året
Varighet
Fra èn time
Sted
Henningsvær
Send forespørsel