Bli med oss på fjellturer i Lofoten.

Opplev de majestestiske fjellene rundt omkring i Lofoten.Lofoten er en fjellkjede til sjøs. Kåret av Lonely Planet til verdens vakreste øygruppe

Bratte, frodige, dramatiske fjell som går rett ned i havet er det som gjør Lofoten unikt. Ved å bestige disse fjellene forstår du hvorfor Lonely Planet har kåret Lofoten til verdens vakreste øygruppe.

At fjellene går ned i havet og har hav mellom seg gir en fantastisk 360-graders utsikt. Når du står på toppen føler du virkelig at du er på verdens tak. Du ser langt i alle retninger og kan på gode dager både se ut til Værøy og Røst i vest og fastlandet i øst.

At fjellene går ned i havet og har hav mellom seg gir en fantastisk 360-graders utsikt. Når du står på toppen føler du virkelig at du er på "Verdens Tak"

XXLofoten arrangerer guidede turer på flere ulike fjell. Din gruppe kan bestille en tur som passer til deres ønsker og ambisjoner.

Tjeldbergtinden på 350 meter er en fjelltur som passer til de fleste og tar bare et par timer. Fjellet har en flott beliggenhet mellom Svolvær og Kabelvåg og har en fantastisk utsikt, til tross for å ikke være blant de høyeste.

Vågakallen er høvdingen blant Lofotens fjell og er en dagstur som krever litt motivasjon og fysisk form. Fjellet er et av Lofotens høyeste og mest fotograferte.

Mellom disse to har vi et titalls ulike guidede fjell- og gåturer som passer for deg. Ta kontakt og få forslag til turruter. Vi arrangerer også guidet fjellklatring flere steder i Lofoten, og hopping på Svolværgeita.

Alle våre guider har store lokalkunnskaper om steder, historie, geografi, fauna og dyreliv. På en guidet tur med oss får du ikke bare en ledsager som viser veien, men en historieforteller som gir turen en ekstra dimensjon.

Hva med en pakketur på de aller flotteste toppene Lofoten har å by på? Ta kontakt for tilbud.

Faktaboks

Årstid
Hele året
Varighet
Fra 3 timer til heldags ekspedisjoner
Startsted
Svolvær, Kabelvåg, Kalle, Henningsvær, Gimsøy, Gravermark, Brenna og Trollfjord og andre startsted på forespørsel.
Send forespørsel

Kart