High quality activites all year round.

XXLofoten er totalleverandør innen reiseliv og er spesialister på aktiviteter, opplevelser, mat og teambuilding i Lofoten. Vi organiserer små og store opplevelsespakker og nesten alle former for utendørsaktiviteter i Lofoten. Vi er en høykvalitets serviceleverandør som skreddersyr aktivitetsprogram etter dine ønsker og behov.

Vi er opptatt av kvalitet, skreddersøm og at kunden skal kunne oppleve å være på tur, uten å må forholde seg til administrasjon eller fremdrift i programmet. Vi tar vare på dere fra dere ankommer til dere drar. Vi er ikke bare arrangør, men vertskap for deres besøk.

Vår lokalkunnskap og infrastruktur gjør at vi kan skreddersy alle typer arrangement og aktiviteter ut fra ditt behov, tidsramme og budsjett. Vår unike leveringsgaranti gjør at alle aktiviteter og opplevelser gjennomføres uavhengig av vær og føreforhold uten merkostnader for deg som kunde.

Alle våre opplevelser inneholder elementer som gjør det til mer enn bare en tur eller en aktivitet. Vi ønsker at du skal få fantastiske opplevelser til sjøs, på fjellet, i marka og på kjøkkenet.Faktaboks

Stiftet
2005
Meritter
Årets reiselivsbedrift i 2012
Spesialiteter
Skreddersydde opplevelsespakker med fiske, kajakk, sykkel, fjell, teambuilding og matopplevelser.
Send forespørselEr du ute etter et skreddersydd program for ditt opphold i Lofoten? Vi hjelper deg gjerne. Våre medarbeidere har stor lokal kunnskap og hjelper deg med å finne aktivitetene og opplevelse som passer for deg og din gruppe.


Send forespørsel